سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۱
مردم در اسلام عمود و ستون جامعه و دین هستند

حوزه/ مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: مردم در ادبیات حکومت اسلامی یک تعارف سیاسی نیستند که تنها آنها را برای انتخابات بخواهیم بلکه مردم در اسلام عمود و ستون جامعه و دین هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، میزگرد تخصصی «انتخاب اصلح از دیدگاه قرآن» به عنوان اولین سلسله نشست‌های انتخاباتی امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نادر رنجبر؛ مدیر حوزه‌ علمیه کردستان، اکبر اسدی؛ رئیس جهاد دانشگاهی کردستان، حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات؛ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان، عثمان یوسفی؛ رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در جهاد دانشگاهی کردستان برگزار گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین نادر رنجبر در این میزگرد در سخنانی اظهار داشت: نظام اسلامی ما یک نظام مردم سالار هست و مردم پایه و اساس هستند و حق تعیین حق سرنوشت خود را دارند برعکس نظام لیبرالیسم که مردم را تنها محق می بینند در نگاه اسلامی مردم هم محق هستند و هم مکلف.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: اگر مردم در چنین صحنه هایی حضور داشته باشند بی شک مجلسی که شکل می گیرد مجلسی خواهد بود که با تمام قوت می تواند به دنبال مطالبات جامعه باشد و بالعکس آن هم حضور کم مردم می تواند تاثیرات نامطلوبی داشته باشد.

این استاد حوزه علمیه بیان کرد: اولویت اول از نگاه رهبر معظم انقلاب مردم در بحث انتخابات حضور آنهاست تا دشمن در این حوزه طمع ورزی نکند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر گفت: یکی از مسایل مهمی که در انتخاب اصلح باید بدان توجه شود، بحث امانتداری و توانمندی نماینده است.

مدیر حوزه علمیه کردستان افزود: یکی از مسایلی که باید در انتخاب اصلح دقت داشته باشیم این است که فردی را انتخاب کنیم که برای احیای ارزشهای الهی تلاش داشته باشد.

وی ادامه داد: ارزشهای الهی در جامعه اگر وجود نداشته باشند جامعه به سمت انحطاط خواهد رفت و امروز برخی از چالش ها را در غرب در بحث ارزشهای الهی و معنوی را می بینیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود عنوان داشت: شهید آوینی درباره لیبرالیسم می گوید که لیبرالیسم تئوری هوا و هوس انسان است ما در جامعه لیبرالیسم وقتی نگاه می کنیم مسئله ای همانند همجنس‌گرایی در حال تئوریزه می شود این نشان از انحطاط آن جامعه است.

مدیر حوزه علمیه کردستان تصریح کرد: کسی که در جامعه اسلامی می خواهد کاندیدا شود باید یکی از دغدغه های او احیای ارزشهای دینی باشد، انقلاب ما که شکل گرفت انقلابی در برابر جهان سلطه بود و این انقلاب روح جدیدی در این دنیا دمید.

حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر اظهار کرد: کسی که در چنین حکومتی می خواهد نماینده مردم باشد باید به دنبال ارزشهای الهی که امروز به عنوان عناصر فراموش شده شناخته می شود، باشد.

مدیر حوزه علمیه کردستان یادآور شد: یکی دیگر از ویژگی های کاندیدای اصلح دغدغه مردم داشتن است که این امر را امامین انقلاب بارها تکرار فرموده اند، زیرا مردم در نظام اسلامی مردم اصل و اساس هستند با این وجود انسان بعضی وقت ها احساس می کند که مردم فراموش شده اند بنابراین باید اجازه ندهیم که مردم فراموش شوند زیرا مردم در ادبیات حکومت اسلامی یک تعارف سیاسی نیستند که تنها آنها را برای انتخابات بخواهیم بلکه مردم در اسلام عمود و ستون جامعه و دین هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر گفت: حاکمیت زمانی می تواند فعلیت پیدا کند که مقبولیت اجتماعی داشته باشد، زیرا نماینده ای که با مردم حرف می زند نباید وعده های غیرعملی به آنها بدهد.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان بیان داشت: بنابراین نمایندگان باید بحث مردم را اولویت خود قرار دهند و برای مردم در صحنه حضور پیدا کنند.

این استاد حوزه علمیه کردستان افزود: نماینده اصلح کسی است که نگاهش معطوف به مردم باشد و قرآن در این باره می فرماید که به مردمی که ظلم پیشه هستند هرگز اعتماد نکنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر ادامه داد: ما بعضی از نمایندگان را می بینیم زمانی که به کرسی مجلس می رسند، شعارها و وعده هایی که به مردم داده اند را فراموش می کنند و این امر در جامعه اسلامی غیرقابل قبول است.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: حضرت علی علیه السلام می فرمایند: امتی پاک و مقدس می شود که انسان حق خود را بدون لکنت زبان از حکومت بخواهد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha